Publicación: Corrigendum to “Occurrence of common plastic additives and contaminants in mussel samples: Validation of analytical method based on matrix solid-phase dispersion”
Cargando...
Fecha
2021
Editor/a
Director/a
Tutor/a
Coordinador/a
Prologuista
Revisor/a
Ilustrador/a
Derechos de acceso
info:eu-repo/semantics/openAccess
Título de la revista
ISSN de la revista
Título del volumen
Editor
Springer
Resumen
Descripción
The registered version of this article, first published in “Food Chemistry, Volume 349, 2021, 129169", is available online at the publisher's website: Springer, https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129169
La versión registrada de este artículo, publicado por primera vez en “Food Chemistry, Volume 349, 2021, 129169", está disponible en línea en el sitio web del editor: Springer, https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129169
Categorías UNESCO
Palabras clave
Citación
R. Cañadas, E. Garrido Gamarro, R.M. Garcinuño Martínez, G. Paniagua González, P. Fernández Hernando, Occurrence of common plastic additives and contaminants in mussel samples: Validation of analytical method based on matrix solid-phase dispersion, Food Chemistry, Volume 349, 2021, 129169, ISSN 0308-8146, https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129169
Centro
Facultades y escuelas
Departamento
Ciencias Analíticas